ОВЕН    21 март - 19 април -->    Ако представителите на

...
ОВЕН    21 март - 19 април -->    Ако представителите на
Коментари Харесай

Как да разгадаем капризите на зодиите? Тайните знаци

ОВЕН

    21 март - 19 април
-->
    Ако представителите на зодия Овен са капризни, тогава даже децата вземат образец от тях. В последна сметка те вършат всичко толкоз професионално. Капризите им наподобяват невероятни: ридания, писъци, експлоадирания, търкаляне по пода и трошене на чинии. Като цяло капризничат по детски. Дори и да не реализиран нищо, то най-малко хората се забавляват и изненадват. Е, това ги кара да се почувстват по-добре. Те са упорити, самостоятелни и егоистични. Обичат да управляват другите и да гледат по какъв начин ги превъзнасят. Допускат до себе си единствено тези, които са подготвени да изпълнят всичките им многочислени прищявки. За жал не са доста лоялни и в случай че си намерят различен другар, бързо ще ви изоставят.  

ТЕЛЕЦ

    20 април - 20 май

    Телецът даже се пробва да извлече изгода от капризите си. За кого? Себе си, естествено. Те авансово знаят къде могат да се реализиран нещо с нервност и къде е неефикасно да се напрягат. Телецът има придирчив сюжет, изкусен до най-малкия подробност. Класически ръководят тези, които им дължат нещо. В последна сметка е мъчно да им се откаже каквото са поискали и стремително се втурват към магазина за нова рокля или аксесоар за колата. С тях животът е тежък, цялостен с викове и трагични подиуми. Дори не се надявайте да спорите с тях или да ги молите за амнистия. Можете единствено да приемете и признаете, че те постоянно са прави. Това е единственият метод да утихнат пристрастеностите и да се успокоят.   

БЛИЗНАЦИ

    21 май - 20 юни

    Капризите на зодия Близнаци могат да бъдат снимани на филм и изпратени на известни режисьори. Всичко се случва толкоз артистично и театрално. В Близнаците съжителстват няколко капризни индивида едновременно и те с наслада ги демонстрират на света. Положителната страна е, че експлоадиранията им са мимолетни. В един миг хвърлят каквото им попадне пред погледа, а след няколко минути се усмихват и се радват на живота. Е, те не са отговорни, че някой е емигрирал в чужбина поради техните прищявки. Единственият метод да ги задържите като другари е да се примирите с техните правила на играта. И да приемете, че да са домакини не е за тях, само че да градят шеметна кариера е най-важното!   

РАК

    21 юни - 22 юли

    Когато Раците решат да демонстрират капризите си, никой не може да ви помогне. Те ще се обидят, ще откажат екстри и дарове до края на века. По време на капризите е по-добре да не ги докосвате и да не ги притеснявате, те са непоклатими. Раците в профил следят кой се е хванал на тяхната въдица и кой е останал настрани. Да, този сътрудник не реагира? Е, те ще го запомнят и ще отмъстят, когато им се отвори опция. Раците са доста уязвими и хленчещи. Не им коства нищо да се наскърбяват, да се затварят в себе си и да изпадат в меланхолия. Викането по тях е неефикасно, както и насилственото нареждане на нещата. Ракът може да бъде укротен и омекотен единствено с безгранична любов и деликатност.   

ЛЪВ

   23 юли - 22 август

    Капризите на Лъвовете са сложни за схващане и разяснение. Дори самите те от време на време се объркват, когато са непослушни, и просто сочат, подреждат и командват. Капризите им постоянно би трябвало да се понасят от обичани и скъпи родственици, само че в обществото са примерни и положителни. Никога не можете да предвидите негодуванието и избухливостта на Лъвът, апропо, това е най-лошото нещо. Властни и взискателни, те се считат за най-хубавите, тъй че до тях могат да бъдат единствено почтени хора с всички нужни качества. Не се опитвайте да закачите гордостта им. Да се ​​приближите до тях и да ги завладеете не е елементарно. Трябва да употребявате скъпи дарове и уверения, че са най-малкото богове.  

ДЕВА

    23 август - 22 септември

    Ако в миналото видите по какъв начин спокойно и чинно капризничат Девите, в никакъв случай няма да забравите това събитие. Те са в положение да ви нокаутират единствено с един непоколебим взор, извита джука или вежда. Шум и скандал няма, не се тормозете. Девите капризничат с мимики и жестове, нищо повече. Те прелестно управляват изражението на лицето си. Но в случай че в действителност решат да се ядосат и да капризничат, в желанието си да реализират своето, са способни да захвърлят по вас скъпоструваща ваза, озовала се пред очите им. Така че с тях би трябвало да сте постоянно нащрек. Несериозни са, обичат да отхвърлят ​​всичко и да подлагат на критика всеки. За предпочитане е да не събуждате звяра в тях, тъй като съществено ще си изпатите.   

ВЕЗНИ

    23 септември - 22 октомври

    Прекрасните Везни капризничат толкоз чаровно, че в никакъв случай няма да ви хрумне какво са намислили. Веднага ще желаете да ги прегърнете, да им прошепнете нещо успокояващо в ухото и да извършите всичко, което те изискат. Капризите им са толкоз почтени и културни, че провокират позитивно въодушевление у близките. Везните постоянно реализират стремежи резултат. Те са уверени в своята прелест, обичат шумни компании и внимание. Не се интересуват толкоз от самите сътрудници, колкото от страстите, които им дават. Хитрите представители на този знак се държат доста съблазнително и е невероятно да им се сърдите, само че няма да забележите по какъв начин изпълнявате всичките им молби и стремежи.   

СКОРПИОН

    23 октомври - 21 ноември

    Ако Скорпионът стане придирчив, тогава е по-добре да избягате и да се скриете някъде. Гръмотевици и светкавици! Потоп и съсипия! Накратко, всички съставни елементи, които са свързани с нервността и негодуванието. И каквото и да им оферирате, те ще го отхвърлят. Могат да се вършат на сладки и послушни, само че рано или късно същинската им същина ще се покаже. За тях е същинско развлечение да всяват боязън у другите. Животът с тях припомня на безкрайна война: краткотрайна победа и успокоение се заменя с яростни борби и мъчителни провали. При Скорпионите може да бъде и положително, и неприятно по едно и също време. Само човек със стоманени нерви и ангелско самообладание може да се задържи до тях.   

СТРЕЛЕЦ

    22 ноември - 21 декември

    Капризите на зодия Стрелец не се случват постоянно, само че нормално са основателни. Просто са прекомерно мързеливи и нямат време да се занимават с сходни нелепости, а в живота са късметлии - имат всичко, което желаят, без непотребни нервности. Когато представителите на тази зодия стартират да капризничат, го вършат доста неумело и сами не знаят какво да кажат, какво в действителност желаят, на кого да се обидят и за какво е всичко това. Имайте поради, че въпреки всичко ще стигнат до победния край. По-добре е неотложно да удовлетворите всичките им претенции. Прищевките на Стрелците са необичайност, само че с доста неотложност и непримиримост ще реализиран всичко, което си изискат, даже това да им отнеме време.   

КОЗИРОГ

    22 декември - 19 януари

    Козирогът по природа е толкоз балансиран и добре учтив, че просто се срами да бъде придирчив. А, какво ще кажат хората? Следователно, в случай че са склонни да покажат неодобрение, тогава ще го създадат безшумно и незабележимо. Те са доста сдържани, горди и непревземаеми. В душата им може да бушува цялостен вихър от страсти, само че външно няма да го покажат по никакъв метод. Ако въпреки всичко Козирогът реши да капризничи, тогава дръжте се! Не, те няма да крещят и да псуват. Просто се заключват в стаята си и се цупят, а околните им ще би трябвало да познаят какво се е случило. Ще ви би трябвало самообладание и време, с цел да пробиете построената стена. Техният дебелоглав може да ги накара да мълчат с часове и да не ви проговорят.   

ВОДОЛЕЙ

    20 януари - 18 февруари

    Капризите на зодия Водолей са неразбираеми и странни. Другите постоянно даже и не схващат дали демонстрират прищявки или са ядосани за нещо. Те копнеят за поклонение и страхопочитание, когато желаят нещо. От друга страна, мечтаят в подобен миг да се отърват от всички и да останат изцяло сами. Факт е, че Водолеите рядко демонстрират прищявки или го вършат доста спорно. От една страна им се желае всички да тичат към тях, да се надпреварват да им оферират все хубави неща и да им угаждат. А от друга – всички да изчезнат и да ги оставят на мира. Всъщност те капризничат единствено в случай че имат уважителна причина. Общо взето, класика в жанра: „ Прегърни ме. Е, прегърни ме, де. Така, махни си ръцете! ”   

РИБИ

   19 февруари - 20 март

    Рибите не просто обичат да капризничат, само че вършат цялостен ​​спектакъл от това. Те получават такова наслаждение, когато са афектирани и изискват нещо от другите, че може единствено да им завиждате. Или съчувствате. Те са майстори на капризите. Искат всички да ги видят в нравствен транс и тъмно положение. Изглеждат толкоз трагично, нали? Докато са още дребни се научават да се цупят майсторски, да повдигат вежди ядосано и да вирят носове. Те просто би трябвало да бъдат видени от другите в тяхното капризно положение, тъй като е толкоз сантиментално и трагично! Обичат всички да им съчувстват и да ги съжаляват, а с цел да реализиран това ще ви изнесат цялостен трагичен театър от зълзливи излияния.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР